JaunumiFotogalerijaVideoDokumentiRegistrācijaRezultātiTrases 
VEIKSMĪGA SEZONAS ATKLĀŠANA PITBAIKU SACENSĪBĀS UN IEGŪTAS DIVAS PIRMĀS VIETAS. [2021-06-30 11:54:46]

2021. gadā tiek organizēts pitbaiku motošosejas sacensības 3. posmos, kas notiek tikai kartodromā. Sacensību dalībnieki tiek sadalīti pēc 3 vecuma kategorijām – rūķīši (līdz 12 gadiem), juniori (līdz 14 gadiem) un pitbaiki 160cm3 (no 15 gadiem) . Pirmajā posmā kopējais dalībnieku skaits bija 17 braucēji, no tiem BJC “Jaunība” divi pārstāvji piedalījās junioru un pitbaiki 160cm3 klasēs.

Junioru klasē mūsu komandas pārstāvis Ivars Laitāns pārlecinoši noslēdza pirmo braucienu kā pirmais, bet otrajā braucienā Ivaram neizdevās veiksmīgi startēt, kā rezultātā starp klases dalībniekiem izvērtās cīņa par pirmo vietu līdz pēdējām metram. Pēdējā aplī Ivaram izdevās izvirzīties priekšā un triumfēt sacensībās iegūstot pirmo vietu junioru klasē.

Pitbaiku 160 cm3 klasē Dmitrijs Macuks pārstāvēja BJC “Jaunība” komandu. Šajā klasē bija vislielākais dalībnieku skaits. Pēc kvalifikācijas laika Dmitrijs bija trešais atpaliekot no pirmās vietas par 0.09 sekundes. Pirmajā braucienā pēc starta no trešās pozīcijas Dmitrijs uzreiz uzspieda cīņu saviem konkurentiem un līdz brauciena beigām pārlienoši kļuva par sacīkstes līderi. Otrajā braucienā startējot no pirmās pozīcijās viņš pārliecinoši noslēdza sacensības kā pirmās vietas ieguvējs.

Pirmais posms Biķerniekos noslēdzās ar Daugavpils braucēju triumfu, novēlām mūsu pārstāvjiem veiksmi nākamajos posmos.

Informāciju sagatavoja A. Macuks.

Foto A. Smilšarājs "AS Photography".